Doe je mee met Keeper Cas, dan staan we samen voor een groter Doel!

Het doel is behaald maar wij gaan verder! De teller staat inmiddels op € 1.500,01.

€ 1.500,01

100% van het bedrag is opgehaald!

Ik, Cas Peters, 11 jaar, heb 3 jaar mijn haar laten groeien, nadat een schoolgenoot kanker kreeg en ik de gevolgen zag. De shirtsponsor KiKa, van mijn voetbalclub Heerenveen, zet zich in voor onderzoek naar kinderkanker. Met mijn haardonatie kan ook ik wat betekenen voor kinderen met kanker.

En nu is het zo ver, het haar gaat er af. Misschien jammer, maar Cas stelt gerust: “Groeit vanzelf weer aan joh!” In het tv-programma Hoofdzaken van de VPRO zal kapper Marko tijdens een goed gesprek met Cas hem weer een nieuwe korte coupe geven. Want daar is Cas nu ook wel weer aan toe. Cas zijn motivatie, maar ook ervaringen en reacties op zijn lange haren heeft hem ook inzichten gegeven over discriminatie en dat alleen je uiterlijk daarop van invloed kan zijn. Stof genoeg voor een goed gesprek dus. Maar dat alleen is zeker nog niet genoeg. Er moet van zijn haar ook een pruik van gemaakt worden, en dat kost “doekoe”. Samen met Stichting Haarwensen organiseert Cas een actie die dit geld, €1500,-, bij elkaar moet brengen. En daar hebben we Jou voor nodig. Doe je mee, dan doen we het samen! Groeten van Cas Let op: Als je via je telefoon wil doneren voor de actie van Cas doe je dat op www. haarwensen.nl/acties. Dus onder alle reacties (naar beneden scrollen) en dan klikken op de button IK STEUN DEZE ACTIE.

Donaties

Beau

€ 25,01

Dikke Bottas Door de goeie actie dat je je haar er af hebt gehaal : ) weeg je nu weer wat minder ga zo door Bottas ik ben heel trots op je Broer Beau

06 juni 2022

Dirk en Marianne

€ 100,00

Lieve Cas, Gefeliciteerd met het halen van je doelstelling: het geld bij elkaar halen om van jou haar een pruik te maken. We hebben je doorzettingsvermogen gezien, je wil om wat te kunnen betekenen voor een ander. Voor anderen die het geluk hun niet toelacht, maar ook gewoon om iets samen te doen. In jou jonge leven heb je al kunnen ervaren hoe mensen je kunnen beoordeelden, veroordelen op je uiterlijk. Je hebt ons en een hoop anderen laten zien, geen oordeel te hebben op basis van uiterlijk. En zo pak je nu met “korte kop” het leven weer op, in je eigen stijl, CAS: “Wees wie je bent”. Wij zijn er trots op bij te kunnen dragen aan jou gestelde doel. Je bent een mooie goser! Je vader en moeder.

06 juni 2022

Anoniem

€ 100,00

24 mei 2022

Jan Paul

€ 10,00

Goed keeperswerk !!!

24 mei 2022

€ 10,00

Wow wat een gaaf gebaar van jou Cas, super! (en ook dat korte haar staat je goed trouwens

12 april 2022

Mia

€ 10,00

Super goed. En nu lekker even kort haar. Ook wel eens makkelijk.

11 april 2022

Frank

€ 10,00

11 april 2022

Deze actie is afgelopen.