Phylla’s Charity Auction

14 maart 2019 18 april 2019

Jaarlijks organiseert Phylla een avond die in het teken staat van het zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel, Stichting Haarwensen. Voorheen vond deze activiteit plaats in de vorm van een ‘Human Auction’. Op deze avond werden leden van de vereniging samen met een activiteit (denk hierbij aan een hotelovernachting, ontbijtje of speciaal bier-menuutje) geveild voor het goede doel. Ondanks het succes van deze formule hebben wij besloten de Human Auction dit jaar in een nieuw jasje te steken. Dit jaar nodigen we jullie daarom van harte uit om de eerste editie van ‘Phylla’s Charity Auction’ bij te wonen.

Op woensdagavond 17 april worden er net zoals voorheen een aantal “mensen” geveild, je kan met deze mensen een leuke activiteit doen, maar deze activiteiten zijn ook doormiddel van het winnen van challenges te verkrijgen. Daarnaast worden er flessen rosé, waarvan de winst naar het goede doel gaat, verkocht worden om jullie droge keeltjes te smeren. Tijdens het evenement wordt een algemeen gevoel van élégance en luxe uitstralen en de sociëteit van studentenvereniging KoKo wordt hier dan ook naar aangekleed worden. Kortom, we creëren de beste omstandigheden voor het rollen van jullie geld.

Voor het bekende concept kan men zich natuurlijk opgeven om samen met een activiteit geveild te worden. Om je op te geven kun je een mail sturen naar phylla@outlook.com of een appje sturen naar +31 6 15473780. Inzet wordt zoals gewoonlijk op de avond zelf beloond!

Als laatste willen we natuurlijk een zo groot mogelijk bedrag ophalen voor Stichting Haarwensen en onder het motto 'alle beetjes helpen' hebben we daarom een doneer-actie toegevoegd aan het evenement. Schroom vooral niet om dit te delen met vrienden, familie, kennissen e.d. Houd voor verdere informatie omtrent de activiteiten die geveild gaan worden en de invulling van deze avond, deze facebookpagina goed in de gaten! Phylla’s Charity Auction.


Naar het overzicht