Customized scrunchies voor Haarwensen en het Prinses Maxima Centrum

05 september 2019 31 december 2019

Jessica Burgers wilde graag iets doen voor de kinderen in het Prinses Maxima Centrum, zij is hier zelf verpleegkundige en startte een actie. Samen met Scrunchies Handmade with Love hebben zij een customized Haarwensen scrunchie ontworpen in de Haarwensen en Prinses Maxima Centrum kleuren.

 

Op 13 augustus stond er een fotoshoot gepland met Veerle. “Op 22 januari werd ik gediagnostiseerd met Hodgkin, type 4b. Dit betekent dat ik lymfeklier kanker heb, uitgezaaid naar mijn organen. 2 dagen later kwam ik al terecht in het PMC. Hodgkin is gelukkig goed te behandelen al is het een heel zwaar traject. Al na 1 maand chemokuren verloor ik mijn lange haren.. Ik werd net 18 en ben er erg verdrietig om geweest. Ik heb toen besloten om mijn haren af te scheren, om er niet meer mee geconfronteerd te worden. Ondertussen was er al iemand van Haarwensen langs geweest om te praten over wat ik eventueel zou willen. Ook werd er gekeken naar foto’s van mijn haarlengte en kleur, zodat het zoveel mogelijk eigen zou zijn. Meteen na het afscheren lagen mijn haarwerken al klaar zodat ik kon passen en heb ik een prachtig haarwerk uit mogen kiezen.”, aldus Veerle.

 

Door het kopen van de cutstomized scrunchies kan jij het goede doel steunen. Het geld zal gedoneerd worden aan zowel Haarwensen als het Prinses Maxima Centrum, maar dat is niet alles! Jij draagt namelijk ook bij aan het feit dat Scrunchies Handmade with Love scrunchies zal doneren aan Haarwensen zodat de kinderen bij het ontvangen van een haarwerk een scrunchie naar keuze kunnen uitzoeken. Op deze manier hopen zij dat de kinderen nog meer kunnen genieten van hun haarwerk en zo ook mee kunnen doen met de scrunchie hype.

 

Wil jij een scrunchie bestellen? Ga dan naar www.scrunchieshandmadewithlove.nl/haarwensen


Naar het overzicht