Winterfair in Geertruidenberg

28 oktober 2019 07 december 2019

Dorine van Gils voert al een aantal jaren actie voor Haarwensen. Dorine heeft zich nu aangemeld voor de Winterfair in Geertruidenberg en zal op deze Winterfair aanwezig zijn met een stand om actie te voeren voor Haarwensen.

 

Dorine zal verschillende verkoopartikelen aanbieden tijdens de Winterfair. De gehele opbrengst van de verkoop wordt gedoneerd aan Haarwensen. Dorine heeft verschillende kunstenaars benaderd of zij een bijdrage willen leveren aan deze actie. Zo ontving zij bijvoorbeeld al handgemaakte oorbellen , een mooi boek van Jasmine Muts en prachtige houten bordjes die gegraveerd zijn. Wil je ook wat ter beschikking stellen? Neem dan contact op met Dorine via Facebook : https://www.facebook.com/groups/895580723841233/

 

De winterfair vindt plaats op de Historische markt van Geertruidenberg. Parkeren kan in de Venestraat, bij Arjan van Dijk of bij de begraafplaats welke op loopafstand liggen. De Winterfair is op 7 december van 15.00 uur tot 21.00 uur. De gehele avond zal worden gevuld met muziek en optredens. Er zullen verschillende activiteiten plaats vinden tijdens de Winterfair.


Naar het overzicht