De schaar gaat erin!

31 oktober 2019 08 december 2019

Carlijn is actie aan het voeren voor Haarwensen. Haar doel is €1.500,- op te halen, met jou hulp gaat dit lukken!!

"Ik weet dat niet iedereen hier even blij mee gaat zijn, maar het moest er een keer van komen, en ik ben van mening dat dit een mooi moment is." Aldus Carlijn

"Na 6,5 jaar sparen mag straks iemand anders van mijn lange lokken gaan genieten. Ik ga binnenkort namelijk mijn haar doneren aan Stichting Haarwensen. Deze stichting schenkt haarwerken aan kinderen tot en met 18 die, door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid), hun eigen haar verliezen."

"Ondanks dat deze Stichting de haarwerken schenkt is het maken ervan uiteraard niet gratis. De kosten tussen het ontvangen van mijn gedoneerde haar en het schenken zijn zo’n €1.500,-. Daarom heb ik als doel gesteld dit bedrag samen met mijn haren te doneren, zodat we straks een stralend gezicht met een prachtige volle bos haren zien rondlopen."

Help jij mee? Carlijn is iedereen die haar project wil steunen erg dankbaar! Elke bijdrage, zowel groot als klein, is van harte welkom! Kijk op facebook Carlijn Nagel om te kijken hoe je kunt helpen!


Naar het overzicht