Fundraise 2020, een beetje Italiaans

11 december 2019 15 maart 2020

Jaarlijks organiseert Tafelronde 133 ‘Utrechtse Heuvelrug’ een fundraise evenement voor een goed doel. Zo ook dit jaar: op zaterdag 14 maart 2020 vindt er een mooi diner plaats, gevolgd door een spetterend feest. Met als thema: ’n beetje Italiaans.

 

Wat kan je allemaal verwachten?

Het diner dansant (dresscode: ’n beetje Italiaans) vindt plaats bij Rugbyclub ‘The Pink Panthers’ in Driebergen (adres: De Woerd 5 in Driebergen). Hier zal je in Italiaans stijl worden ontvangen en je

al snel kunnen onderdompelen in het vele goeds wat Italië te bieden heeft: lekkere wijnen, goede spijzen, heerlijke espresso en uiteraard heel veel gezelligheid!

 

Programma

18:30 – 19:30 uur Ontvangst en borrel

19:30 – 21:30 uur Heerlijk diner en veiling

21:30 – 01:00 uur Feest met waanzinnige DJ

 

Het doel : Stichting Haarwensen

Natuurlijk wordt het een avond om nooit te vergeten, met heerlijk eten, meer dan voldoende goede dranken en goed gezelschap. Je kan zelfs bij de veiling en loterij nog mooie artikelen en belevenissen binnenslepen. Dit alles doet Tafelronde 133 niet alleen voor de gezelligheid, maar ook om geld in te zamelen. Dit jaar gaan de opbrengsten van het fundraise evenement naar Haarwensen.

 

Niet onbelangrijk : Wat kost het?

Je kan deze prachtige avond bijwonen voor het bedrag van €45,- per persoon. Voor dit bedrag krijg je toegang tot dit prachtige evenement, heerlijke gerechten met een Italiaans tintje, een welkomstdrankje en een spetterend feest. Verdere drank is niet inbegrepen in de prijs. Meld je zo snel mogelijk aan bij één van de Tafelaars van RT133, zodat je onderdeel kan zijn van deze mooie avond en kan bijdragen aan een mooie opbrengst voor Haarwensen!


Naar het overzicht