Steun jij Haarwensen door de koop of verkoop van een uniek product via Handwerkmarkt?

08 maart 2020

Algemene introductie van het goede doelen systeem:

Ben jij een creatieveling en wil je graag met het verkopen van jouw handgemaakte producten bijdragen aan stichting Haarwensen?

Of ben je opzoek naar een waardevol, uniek cadeau waarmee je Stichting Haarwensen steunt? 

 

Ontzettend veel creatievelingen maken producten voor het goede doel. Om deze kanjers hierbij te helpen, heeft Handwerkmarkt samen met haar makers een nieuwe functionaliteit bedacht waardoor je op een makkelijke manier je handgemaakte producten kan verkopen en daarbij automatisch kan bijdragen aan een door jouw gekozen goede doel, waaronder Stichting Haarwensen. Verkopers bepalen in dit systeem welk deel van de omzet gedoneerd wordt aan het door hun gekozen goede doel.

 

Maar ook als klant is je hulp hard nodig! Als je opzoek bent naar een mooi cadeau en ook extra wil bijdragen aan Stichting Haarwensen, kan je op Handwerkmarkt de producten filteren waarbij een deel van de verkoopprijs aan Stichting Haarwensen wordt gedoneerd. Dankzij jouw aankoop komt dit geld vrij om te kunnen doneren, wat een hele mooie extra waarde geeft aan een uniek, handgemaakt cadeau. 

 

Wat is Handwerkmarkt: 

Handwerkmarkt is een Nederlands platform voor het kopen en verkopen van handgemaakte producten. Ons doel is om Nederland bewust te maken van alle prachtige, handgemaakte producten die op eigen bodem gemaakt worden en creëren een gezellige verzamelplek voor al het creatieve talent in Nederland. Wij vinden dat alle creatievelingen een podium verdienen, hoe groot of klein de ambities ook zijn. Iedereen is dus welkom om op het platform zijn/haar producten te verkopen, van hobbyisten tot kleine ondernemers. Samen laten we Nederland ervaren hoe persoonlijk, uniek en waardevol handgemaakte producten kunnen zijn. 

 

Wat is de connectie met de goede doelen: 

Samen met onze verkopers willen we gewoon zo veel mogelijk mensen blij maken met een uniek, persoonlijk, handgemaakt cadeau. Heel veel creatievelingen uiten dit nu al door hun opbrengst af te dragen aan een goed doel, waardoor ze niet alleen de koper en de ontvanger maar ook de rest van de maatschappij blij maken met hun handgemaakte producten. Als platform geven we deze initiatieven heel graag extra steun zodat we samen met onze verkopers en samenwerkende goede doelen een mooie win-win-win kunnen creëren. We hopen zo dat niet alleen wij blij worden van de groei van Handwerkmarkt maar ook dat we daardoor steeds meer kunnen betekenen voor onze verkopers, de klanten, onze partners en dat we samen ons steentje kunnen bijdragen aan de maatschappij. Alleen kan je veel, maar samen kan je nog veel meer!

 

Wat kost het om producten te verkopen en bij te dragen aan een goed doel via Handwerkmarkt: 

- Op Handwerkmarkt kan je 5 producten gratis te koop aanbieden. 

- De verkoper kiest zelf welk bedrag naar welk goede doel gaat.

- 100% van het gekozen bedrag gaat naar het goede doel.

- Van de eventuele overige winst voor de verkoper gaan alleen transactiekosten af. Wij werken namelijk niet met advertentiekosten of commissies, dus dit zijn de enige eventuele bijkomende kosten.  

 

Voor meer informatie, bekijk het filmpje waarin Nicole van Handwerkmarkt op bezoek is geweest bij de salon van Haarwensen in het Prinses Maxima Centrum:

 

Ben jij enthousiast geworden of wil je een mooi, uniek cadeau kopen? Neem dan een kijkje op Handwerkmarkt


Naar het overzicht