Expositie Annie van Hunsel

29 juli 2020

De expostie loopt tot 1 oktober 2020 maar je kunt ook daarna nog een kijkje komen nemen. De twee goede doelen blijven tot 1 juni 2021. 

Je kunt vrijblijvend een kijkje komen nemen naar de schilderijen en sculpturen van Annie van Hunsel –Jacobs.

Haar schilderijen zijn in Budel en omstreken al jarenlang een bekend begrip. Felle kleuren, krachtig en dynamisch, maar ook rustig en minder fel van toon. De compositie is altijd boeiend en soms wordt aan de abstracte werken een realistisch beeld toegevoegd, waaronder Volkswagen kevers.

Annie heeft zowel nationaal als internationaal geëxposeerd o.a. in België, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Noorwegen, Zweden en  Denemarken.

Tevens zijn er kunst- verjaardagskalenders te koop waarvan de gehele opbrengst, na aftrek van de kostprijs, ten goede komt aan het goede doel.

Van de verkoop van de schilderijen en sculpturen zal de helft naar het goede doel gaan.

De goede doelen zijn:

Stichting Matchis, het Nederlands centrum voor stamceldonoren en Haarwensen, Haarwensen helpt kinderen die kaal zijn door ziekte of behandeling aan een mooi haarstukje of haarwerk.

Wil je meer weten of de expositie bezoeken dan kun je contact opnemen via e-mail: annievhunsel@hotmail.com of een kijkje nemen op www.annabelsatelier.nl


Naar het overzicht