Haarwensen knipdagen bij Team Harry Hummel in Joure

01 oktober 2020 30 oktober 2020 - 01:00

Kapsalon Team Harry Hummel is al jaren een gevestigde naam in Joure en omgeving. Velen mensen worden graag geknipt door de professionele kapsters. Naast de reguliere knipbeurten staat het team ook klaar voor een heuse metamorfose. Wanneer de afgeknipte lokken voldoen aan de spelregels van Stichting Haarwensen doneren zij dit haar graag aan de Stichting.

Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.
Vaak gaat het om kinderen met kanker die hun haar zijn kwijtgeraakt door bijvoorbeeld bestraling of medicijnen. Pruiken of haarwerken zijn erg duur en worden vaak maar voor een klein gedeelte vergoed. Daarom is Stichting Haarwensen opgericht. Inmiddels hebben al meer dan 1500 kinderen een kosteloos haarwerk mogen ontvangen.

Om Stichting Haarwensen extra in het zonnetje te zetten én om extra vlechten en financiële donaties te werven organiseert Team Harry Hummel op donderdag 8, 22 en 29 oktober een speciale knipdag. Klanten kunnen dan voor slechts € 25 hun haar doneren én krijgen als dank gratis high/low lights in hun nieuwe kortere kapsel. Daarnaast doneert de kapsalon voor iedere haardonatie € 12,50 aan Stichting Haarwensen.

Wil jij ook je haar doneren en met een mooie nieuwe coupe de herfst in gaan? Bekijk dan snel of je haar aan de spelregels voldoet en reserveer je knipbeurt via de website.

 


Naar het overzicht