Aniek en Mijke starten inzamelingsactie

28 maart 2021 - 01:00 14 mei 2021 - 01:00

Wij zijn de zusjes Mijke (9 jaar) en Aniek (4 jaar) en wij hebben allebei ons haar laten groeien. Waarom? Omdat wij onze lange paardenstaart graag willen doneren aan stichting Haarwensen (www.haarwensen.nl).

Wij vinden dat Haarwensen hele goede dingen doet! Zij schenken namelijk haarwerken aan kinderen die kaal zijn door een medische achtergrond. Wij helpen graag mee aan dit goede doel en hebben inmiddels allebei een mooie staart van ruim de benodigde 30 cm gespaard. Tijd om ons haar te doneren!

Helaas hebben de coronamaatregelen grote gevolgen voor de stichting. Normaal gesproken wordt er veel geld ingezameld vanuit evenementen waarbij de stichting aangesloten is. Nu er geen evenementen zijn, komt er aanzienlijk minder geld binnen en is er niet voldoende geld om de gedoneerde haren te verwerken tot haarwerken. Voor kinderen die een haarwerk zo hard nodig hebben is dat erg sneu. Wij willen natuurlijk niet dat de stichting “nee” moet zeggen tegen die kinderen.

Wij zouden daarom graag, naast ons haar, een mooi geldbedrag voor een haarwerk aan de stichting willen schenken. Voor 1 haarwerk zijn 4 a 5 staarten nodig en een haarwerk maken kost ongeveer €1.500.

Het is toch geweldig om dit bedrag te kunnen inzamelen! Helpt u ons mee?

Doneren kan via de actiepagina op GoFundMe

Alvast heel erg bedankt!

Liefs van Mijke en Aniek


Naar het overzicht