Ruim 50 extra pruiken !

29 januari 2009

Afgelopen week ontving Yvonne de Boer oprichtster “Stichting Haarwensen” van Catharine Dors, General Manager van Great Lengths deze donatie. Dit vond plaats in Yvonne’s kapsalon in het AMC. De Stichting Haarwensen verzorgt speciaal voor kinderen met kanker, dat zij een kwalitatief zeer goede pruik kunnen dragen. Naast de ernst van deze ziekte is ook de zichtbaarheid voor veel kinderen een extra belasting. Om deze pruiken te kunnen maken is de stichting afhankelijk van donaties.

Great Lengths verzamelt van de aangesloten kapsalons de retour zendingen van gebruikte extensions. Doordat het hier 100% natuurlijk haar betreft kan het op deze wijze een tweede bestemming krijgen. Daarnaast verzorgt Great Lengths dat het haar gewassen is en dat het allemaal goed gesorteerd wordt zodat het haar direct gebruikt kan worden voor het maken van pruiken.

Yvonne gaf aan geraakt te zijn door de grote hoeveelheid haar, Waarmee zij als “ Stichting Haarwensen” de kinderen weer een zichtbare ondersteuning kan bieden.

Terug naar het overzicht