Spokentocht voor Stichting Haarwensen

26 maart 2012

Bron: Walnet.nl

Zaterdagavond was in en rond Augustinusga door "de vrienden van Stichting Haarwensen" een grote spokentocht georganiseerd. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan de actie van de 14-jarige Marco Vries uit Augustinusga, die al ruim anderhalf jaar actie voert voor Stichting Haarwensen. De spokentocht heeft voor het goede doel het geweldige bedrag van €865 opgebracht!
 
De spokentocht, met 173 deelnemers, is fantastisch verlopen dankzij de inzet van 90 vrijwilligers die veel tijd en energie in de voorbereiding hadden gestoken. Vanuit Cafe Stynsgea werd vertrokken voor een angstaanjagende tocht langs kerkhoven, slachthuizen en bebloede paden, om ten slotte via "de hel van 63" weer veilig terug te keren in Cafe Stynsgea.
 
De grote verassing in de route was een heuse touwbrug gebouwd door Theo Posthumus van Stichting Survival Kootstertille, waar veel deelnemers hun eigen grenzen hebben verlegd.
Het grote succes van de spokentocht zit hem ook in het feit dat een ieder kosteloos heeft meegewerkt en de organisatie dankt dan ook de vrijwilligers voor hun enorme inzet. In het bijzonder dankt de organisatie Eringa Kledingverhuur uit Opende en Maskerade uit Twijzelerheide voor het verzorgen van kleding en atributen. Unox Nederland zorgde voor een lekkere kop snert bij terugkomst.
 
Kijk voor de actie van de 14-jarige Marco Vries op www.stichtinghaarwensen.nl. Tijdens een pleinfeest in Juni in Augustinusga zal Marco zijn haar af laten scheren. Dit moet dan 25cm lang zijn. Uiteraard zoekt hij ook voor die actie nog sponsoren.
Bekijk hier de foto's

Terug naar het overzicht