Kinderen dansen het geld bij elkaar

19 januari 2012

Zo´n 300 kinderen stonden stijf van de zenuwen. Maandenlang hadden zij ontzettend hard geoefend en dit weekend moest het gebeuren. Stichting Dans en Theater Deurne organiseert in samen werking met Trendz, dansen sporten feesten elk jaar een groot danspectacel. De allerkleinste, maar ook de doorgewinterde danser bedanken allemaal verschillenden dansen. En zaterdag 14 en zondag 15 januari mochten deze eindelijk aan het grote publiek worden getoond. De zaal was voor alle voorstellingen helemaal uitverkocht!


Natascha Lijten van Pruikensalon Natascha uit Vlierden helpt elk jaar mee om deze voorstelling tot een succes te maken. Dit jaar wilde zij dit weer doen, maar wilde Stichting Haarwensen een actieve rol laten draaien. En dat is gelukt. Vele kinderen hebben gedanst met een pruik op. Zo vroegen zij aandacht voor de Stichting. Om ook een financiële bijdrage te kunnen leveren waren er vele vrijwilligers in de weer om geld in te zamelen. Zo stonden er verschillende donatieboxen en ontving iedereen een flyer. Ook was de mascotte van pop Saartje te koop.

De vele maanden voorbereidingen hebben zijn vruchten afgeworden. De dansshow was een erg groot succes. Ook voor de Stichting was het een mooi weekend. Er is €196,50 opgehaald en er zijn ook nog ruim 100 poppen verkocht!

Hier kunt u de prachtige foto´s bekijken.

Terug naar het overzicht