Marna Hairclub doneert 645 euro en 11 staarten

17 april 2012

Na 3 maanden voorbereidingen waren de kapsters van Marna Hairclub uit Culemborg er zaterdag 14 april jl. helemaal klaar voor. De knipdag voor de Stichting. De dag begon al vroeg, om 8 uur zaten de eerste klanten al klaar in de stoel voor een nieuwe coupe. De klanten die meer dan 25 centimeter wensten te doneren werden ook netjes geknipt, alleen dan gratis! Marna Hairclub had een aantal stoelen gereserveerd voor de dappere haardonoren. Hun staart werd gratis afgeknipt en ook gratis in een mooi model geknipt. De Albert Heyn en Slagerij Burggraaf hadden voor lekkere versnaperingen voor zowel de kapsters als de haardonoren gezorgd. Ze deden er alles aan om de klanten op hun gemak te stellen. Het immers best spannend om een groot stuk van je haar af te laten knippen.

Om 21.00 uur werd de geslaagde dag afgesloten. Uiteindelijk hebben 11 mensen afstand gedaan van hun mooie lange haren. Als tegen prestatie voor het gratis knippen vroegen de kapsters of de haardonoren een vrijwillige bijdrage wilden leveren. Dit heeft geresulteerd in een opbrengst van € 645,-. Ook betalende klanten hebben een bijdrage geleverd, omdat ze het initiatief van de kapsalons graag wilden steunen.

14 april is een geslaagde dag geworden. De 11 vlechten en € 645,- zullen persoonlijk worden overhandigd aan de Stichting. En Marna Hairclub denkt er al over na om van dit evenement jaarlijks te laten terug keren.

Terug naar het overzicht