Zonnige Roparun finish in Rotterdam

30 mei 2012

Maar liefst 321 teams met in totaal bijna 167.000 kilometer in de benen, finishten zondag 28 mei jl. op de Rotterdamse Coolsingel. Het publiek was massaal toegestroomd om de sporters niet alleen op de route de laatste kilometers toe te juichen, maar ook bij de finish werden alle teams op feestelijke wijze binnengehaald. Meestal met een lach, maar soms toch ook met een traan kwamen ze over de eindstreep. Roparun ambassadrice Nelli Cooman begeleidde de meeste teams op de laatste meters.

Zaterdag 26 mei startte deze estafetteloop, die dit jaar voor de 21e keer werd gehouden, in Parijs en Hamburg. Onder het motto "Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven" hebben alle deelnemers de afgelopen maanden ook naast hun sportieve prestatie heel veel ondernomen om geld op te halen voor de goede doelen die zich inzetten voor zorg aan mensen met kanker.

Stichting Haarwensen was een van de hoofddoelen van de Roparun 2012 en met een geweldige donatie kan de stichting haar voorraad pruiken nu aanzienlijk uitbreiden. Om die reden was Stichting Haarwensen dan ook persoonlijk aanwezig bij de finish van de Roparun, om de teams te feliciteren met hun prestatie en - belangrijker nog - ze te bedanken voor hun tomeloze inzet en betrokkenheid!  

Meer zien van de Roparun? Kijk dan op de website

Terug naar het overzicht