Mill´s Esthetics adopteert een pruik!

14 juni 2012

Mill's Esthetics uit Nieuwegein heeft de week van 7 mei tot en met 12 mei helemaal in het teken gezet van Stichting Haarwensen.

Bij Mill’s Esthetics kunnen mensen terecht voor een volledige beautybehandeling. Er zijn meerdere ervaren kapsters aanwezig die de juiste look bij u te kunnen aanmeten.  Daarnaast is er ook een professionele schoonheidspecialiste die uw huid, handen en voeten behandeld met heerlijke producten.

Door het grote aanbod aan behandelingen is hun klantenkring groot en divers. De gehele maand mei heeft er een donatiebox op de kassa gestaan. De klanten waren erg enthousiast over het gekozen doel en hebben flink wat kleingeld gedoneerd. Naast deze donatiebox werd ook 50 % van alle behandelingen geschonken aan de Stichting.

Eigenaresse Romy van den Berge "Het was heel mooi om te zien hoe geïnteresseerd en begaan de mensen met de Stichting waren. We hebben maar liefst € 600,- van mijn klanten ontvangen. Dit was boven mijn verwachtingen. Als dank voor hun bezoek ontvingen de klanten een goodybag. De goodybag was flink gevuld met allerlei geschonken producten van mijn leveranciers."

Het team van Mill’s Esthetics kwam op het kantoor van de Stichting om de donatie te overhandigen. De opbrengst was € 1500,-, genoeg om een volledige pruik en het onderhoud voor één kaal kindje te financieren.
Stichting Haarwensen is de medewerkers en klanten van Mill’s Esthetics ontzettend dankbaar voor hun loyale donatie!

Terug naar het overzicht