56 Vleutense vlechten

16 juni 2012

Het was een bijzondere happening zaterdagmiddag bij sportschool Curves in Vleuterweide.  De Vleutense Annemieke Willems had samen met Curves-eigenaresse Noëlle Drenth het initiatief genomen voor deze knipactie voor Haarwensen, die mede dankzij het team van Haarstudio De Jager een groot succes is geworden met maar liefst 56 vlechten!

Om vijf uur werd de schaar gezet in de mooie vlechten en staarten van tientallen dames, kinderen en één heer, die hun haar met veel liefde wilden afstaan voor Stichting Haarwensen die er mooie pruiken van laat maken voor kinderen. Het was een prachtig en voor sommigen ook emotioneel moment. Uiteraard zorgde het team van Haarstudio De Jager ervoor dat er bij iedereen ook een mooie nieuwe coupe werd geknipt in de Haarstudio, om de hoek van de sportschool.

Daar duurde dit feestje dan ook nog even voort, onder het genot van een hapje en een drankje. Er hing een super sfeer, het op deze grote schaal afknippen van je haar voor een goed doel schept een bijzondere band tussen alle ‘kortharigen’ in Vleuterweide en omstreken. En dat was goed te merken.  Alle haardonoren werden nog getrakteerd op een paar mooie handgemaakte oorbellen, ter beschikking gesteld door een van de klanten van sportschool Curves, wiens haar nog niet lang genoeg was en op deze manier toch graag een bijdrage wilde leveren. 

Haarwensen wil iedereen die aan deze actie heeft meegedaan heel hartelijk bedanken voor dit prachtige resultaat!

 

Terug naar het overzicht