Jubileumactie Keune 90 jaar

18 juni 2012

Keune geeft om iedereen die mooi haar verdient.

En omdat Keune dit jaar 90 jaar bestaat, laten ze haarwensen in vervulling gaan. Vanaf 18 juni start Keune een landelijke campagne in de Keune kapsalons om zoveel mogelijk haar en geld in te zamelen voor Stichting Haarwensen.

Geef om haar.
Elk jaar krijgen ongeveer 500 kinderen in Nederland kanker waardoor ze hun haar verliezen. Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar die hierdoor of een andere vorm van kaalhoofdigheid een pruik nodig hebben. Daarvoor zamelen ze met alle aangesloten kappers haar in dat hiervoor gebruikt kan worden. Het samenstellen en onderhouden van een pruik is zeer kostbaar en niet iedereen kan zich dit veroorloven. Daarnaast doneert Keune ook nog van elk verkocht product met een Haarwensensticker 1 euro aan Stichting Haarwensen.

Grootschalige inzamelingsactie.
Deze inzamelingsactie doet Keune met haar kapsalons. Samen met deze kappers is Keune op zoek naar mensen die hun haar (staarten van minimaal 25 cm) willen doneren aan stichting Haarwensen. De kapper knipt het haar kosteloos af en zorgt ook nog eens voor een mooie coupe. 

De actie zal lopen tot 15 september en deelnemende salons zijn te vinden op keune.nl/haarwensen. Het eindresultaat zal tijdens het spectaculaire Keune 90-jaar event overhandigd worden aan de Stichting Haarwensen.


 

 

Terug naar het overzicht