Mijdrechtse ondernemer opent deuren voor Haarwensen

26 juni 2012

Nog geen maand na de officiële opening van DOCK 15, een verzamelgebouw van een aantal aan elkaar gelieerde mediaondernemingen, neemt alweer een nieuwe organisatie haar intrek in deze in het oog springende kantoorlocatie in Mijdrecht. Stichting Haarwensen verhuist met ingang van heden naar DOCK 15. Haarwensen helpt kinderen tot en met 18 jaar aan een pruik, als zij door bijvoorbeeld chemotherapie of een haarziekte kaal zijn geworden. 

De ruimte wordt de stichting kosteloos aangeboden. “Door deze verhuizing zijn wij in staat een volgende stap te zetten in de groei van Haarwensen. De nieuwe locatie biedt niet alleen voldoende ruimte voor de twee vaste medewerkers, maar ook de vrijwilligers die zich bezighouden met het beantwoorden van de post en het sorteren van het gedoneerde haar kunnen hier terecht”, aldus Yvonne de Boer, oprichter en voorzitter van Haarwensen. 

DOCK 15 werd op 1 juni jl. officieel geopend door illusionist Hans Klok. Directeur Youri Lieberton is als medebestuurslid van Stichting Haarwensen initiator van deze verhuizing: “De vorige kantoorlocatie van Haarwensen werd te klein. Vooral de opslag van het haar en het op voorraad houden van een behoorlijke hoeveelheid pruiken heeft ruimte nodig. De vraag naar pruiken is de afgelopen twee jaar flink gestegen en om voldoende keuze te kunnen bieden is een grote en gevarieerde voorraad pruiken een absolute must. DOCK 15 is op de groei gebouwd, dus de komende jaren zijn ze van harte welkom.” 

Een aantal in DOCK 15 gevestigde bedrijven ondersteunt Haarwensen ook op hun vakgebieden; zo is A-side media verantwoordelijk voor de website en Punt 4 verzorgt de vormgeving van al het foldermateriaal van Haarwensen. Het nieuwe adres van Stichting Haarwensen is Industrieweg 15, 3641 RK Mijdrecht. Hier kunnen vanaf heden ook alle haardonaties naar toe gestuurd worden. Het rekeningnummer voor donaties 13.63.28.628 is ongewijzigd gebleven.

 

Terug naar het overzicht