Pieters spaar actie

01 augustus 2012

“Hallo, ik, Pieter Krikken, ga mijn haar er af laten knippen voor Stichting Haarwensen”, kopt de speciale website die voor Pieter (9 jr) is gemaakt. In het voorjaar van 2010 ziet Pieter een item van Kaj, een jongen die zijn haar heeft gespaard voor de Stichting. Pieter was hier zo van onder de indruk dat hij zijn voorbeeld meteen deed volgen.

Vele klitten en wasbeurten later, is zijn haar op 16 juni eindelijk lang genoeg. Naast het doneren van zijn haar, wilde Pieter ook financieel iets bij kunnen dragen. Notabilis Opmerkelijke Communicatie heeft ervoor gezorgd dat er een mooie website was, waar iedereen kon volgen hoe het met de actie ging. En Proflex Media heeft voor het drukwerk gezorgd. Alles met het doel om zoveel mogelijk mensen te informeren over deze actie.

Tijdens een tuinfeest waren velen vriendjes en familieleden van Pieter bijeengekomen om dit bijzondere moment mee te maken. En op het moment dat de kapster klaar stond met de schaar werd er flink geboden op de haren van Pieter. Maar liefst € 800,- werd er gedoneerd door de aanwezigen. Daarnaast stond er al €1000,- op de rekening.

Ook de school van Pieter was erg betrokken bij zijn actie. Zij organiseerden ook verschillende acties om zo zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Pieter mag ontzettend trots op zich zijn, want behalve het doneren van zijn haar, heeft hij ook € 2180,87 opgehaald. Een gigantisch bedrag voor een 10 jarige jongen!

En Pieter, die geniet nu van zijn korte koppie!

Terug naar het overzicht