Knipmarathon op Meerpaaldagen in Dronten levert mooie donaties op

10 augustus 2012

Wat ooit is begonnen als een kleinschalig evenement op een boerenwagen is inmiddels uitgegroeid tot een groots 3-daags evenement dat een enorme bekendheid geniet.  Stichting Haarwensen was dan ook zeer verheugd toen zij werd benaderd door Sandra Horst, eigenaresse van La Mesa Coiffure uit Dronten. Speciaal voor Haarwensen wilde zij tijdens de Meerpaaldagen een knipmarathon organiseren. Samen met alle grote en kleine kapsalons in de gemeente Dronten, wilde zij zoveel mogelijk mensen knippen voor slechts € 10,- per knipbeurt.  

De actie was een groot succes; maar liefst 100 mensen hebben zich op vrijdag 10 augustus laten knippen, hetgeen heeft geresulteerd in een donatie van  € 1.000,-. Bovendien heeft de actie ook nog eens  11 mooie vlechten opgeleverd, hiermee kan Haarwensen weer mooie pruiken laten maken voor kinderen. De meest bijzondere haardonatie kwam van de 6-jarige Zoe, verreweg de jongste haardonor van die dag. Vastbesloten was zij om haar vlechten te geven aan “de zieke kindjes”.  Alle haardonoren kregen als dank een kappersbon voor een knipbehandeling bij een van de deelnemende salons.

Haarwensen bedankt natuurlijk Sandra Horst in het bijzonder, maar zeker ook iedereen die zijn haar heeft laten knippen of een haardonatie heeft gedaan, alle deelnemende kapsters en alle andere vrijwilligers en sponsoren, die deze knipmarathon mogelijk hebben gemaakt!

Foto’s: Dank aan De Stentor en RTV8.

 

Terug naar het overzicht