Bennekom sponsort pruik dankzij Vlegeldag

24 augustus 2012

Kapsalon Widy by Everline uit Bennekom wilde dit jaar van de Vlegeldag op 22 augustus jl. iets bijzonders maken. Tijdens dit graanoogstfeest, dat alweer ruim 30 jaar wordt gevierd,  werden op het podium voor de kapsalon diverse activiteiten georganiseerd.  Prachtig om te zien was de show met de meest excentrieke kapsels, geheel geïnspireerd op het oogstfeest. Echte kunstwerken waren het. Het publiek genoot ervan.

Maar Everline en haar team wilden tijdens deze dag ook iets betekenen voor een goed doel. De opbrengst van iedereen die zich op die dag op het podium of in de salon wilde laten knippen was bestemd voor Stichting Haarwensen. Een prachtig initiatief, waar veel mensen op af zijn gekomen. De hele dag door was het team van Widy by Everline in touw om iedereen van een mooie nieuwe coupe te voorzien. Natuurlijk had de kapsalon ook een oproep gedaan aan iedereen die een minstens 25 cm lange staart wilde laten afknippen.

Uiteindelijke leverde deze mooie, maar soms ook emotionele dag, een resultaat op van 9 vlechten en € 1529,52.  Met dit bedrag kan zowel de productie als het onderhoud gedurende de draagtijd van een pruik worden betaald. Op vrijdag 24 augustus mocht Haarwensen de mooie donatie in ontvangst nemen.


 

Terug naar het overzicht