Record opbrengst voor quilt!

27 augustus 2012

Ze hebben er een jaar over gedaan. En wat zijn de quilts prachtig geworden. Wekelijks kwamen 35 dames van quiltgroep de Kopspelden bij elkaar om allerlei verschillende lapjes stof samen te voegen tot een groot kleed. Tijdens de speciale quilttentoonstelling op 24 en 25 augustus 2012 werden verschillende quilts aan familie, vrienden en geïnteresseerden gepresenteerd. Er was ontzettend veel belangstelling voor het handwerk van de dames.

De bezoekers van de tentoonstelling konden ook lootjes kopen. Hiermee maakten zij kans om de speciale ‘goede doelen’ quilt te winnen. Net als voorgaande jaren is deze met veel liefde door verschillende dames samengesteld. Met de verkoop van de lootjes wensten zij veel geld op te halen voor een goed doel. Dit jaar is Stichting Haarwensen daarvoor uitgekozen.

Afgevaardigden van de Stichting, Sharon en Marianne, waren dan ook ontzettend nieuwsgierig hoeveel lootjes er waren verkocht. De quilt zag er namelijk prachtig uit en er was veel belangstelling voor. Aan het eind van zaterdagmiddag konden alle inkomsten geteld worden. En wat een resultaat: de hoogste opbrengst ooit, maar liefst € 2291,-.

De dames van de Kopspelden hebben met veel plezier aan de quilts gewerkt. En afgevaardigden van de Stichting hebben de grote cheque met veel plezier in ontvangst genomen.

Terug naar het overzicht