Recordinzameling Stichting Haarwensen tijdens Keune 90 Years Event

04 oktober 2012

 

De grootste Nederlandse haarcosmeticaproducent Keune vierde op 30 september jl. op spectaculaire wijze haar negentig jarig bestaan in de Passenger Terminal in Amsterdam. Het was een wereldwijd spektakel met maar liefst vijftienhonderd nationale en internationale gasten. Hoogtepunt van de avond was de overhandiging van de Keune inzamelingsactie voor Stichting Haarwensen. 

Maar liefst 600 buitenlandse gasten uit 68 landen en 900 Nederlandse gasten waren massaal toegestroomd om dit bijzondere jubileum te vieren. Het thema van de avond was ‘Once upon a time…’, waarmee verwezen wordt naar de rijke historie van Keune. Gastvrouwen in sprookjesachtige outfits verwelkomden de gasten. President – eigenaar George. Keune sr. hield een emotionele toespraak. Hij is de man die verantwoordelijk is voor het wereldwijde succes van Keune. Hij viert dit jaar ook zijn 60-jarig jubileum bij de zaak. De presentatie van de show lag in handen van Lieke van Lexmond. 

Recordinzameling Stichting Haarwensen 
Ter gelegenheid van het negentig jarig bestaan wilde Keune haarwensen in vervulling laten gaan. Middels een landelijke campagne in de Keune kapsalons is de afgelopen maanden zoveel mogelijk haar en geld ingezameld voor Stichting Haarwensen.

Elk jaar krijgen ongeveer 500 kinderen in Nederland kanker waardoor ze hun haar verliezen. Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar die hierdoor of een andere vorm van kaalhoofdigheid een pruik nodig hebben. Tijdens het event heeft Yvonne de Boer, oprichtster van Stichting Haarwensen het ingezamelde haar en geld in ontvangst mogen nemen uit handen van George Keune jr. In totaal heeft Keune samen met haar kapsalons maar liefst 88,5 meter haar en een bedrag van € 30.000 ingezameld. Speciale aandacht ging uit naar Kapsalon Jolanda uit Oosterwolde. Dit team had maar liefst 24 staarten (6,75 meter haar) opgehaald. 

De avond werd spetterend afgesloten met een feestelijk entertainmentprogramma. Na de grande finale volgde een swingend optreden van The Voice of Holland-finalist Paul Turner. Binnen enkele minuten stond de Passenger Terminal op zijn kop. DJ Fajah Lourens sloot de avond af met een knallende after party. 

 

Terug naar het overzicht