John levert een sportieve prestatie voor Haarwensen

15 oktober 2012

Maanden lange werd er flink getraind door de 66 jarige John van Leeuwen. Hij had zich namelijk ingeschreven voor de Urbanathlon in Amsterdam. Veel mensen reageerden wat lacherig wanneer John vertelde over zijn sportieve uitdaging. Hij is immers geen 20 meer. Maar dat deerde John niet, vol goede moed is hij gaan trainen en met een enkele blessure stond hij de 16de fris aan de start. Er waren wat wijzingen in het parcours, maar dat weerhield John er niet van om het hele parcours als nog uit te lopen. Hij deed dit immers niet voor niets. Hij had iedereen om een financiële donatie gevraagd. Hij wilde deze tocht namelijk niet alleen voor zichzelf lopen. John is geïnspireerd geraakt voor het verhaal van Chantal. RTV Noord Holland heeft haar enkele maanden gevolgd tijdens haar behandelingen tegen botkanker. Chantal was een van de vele meiden die een pruik van de Stichting hebben ontvangen. John vond dit erg bijzonder en wilde graag ook iets bijdrage.

Vele vrienden en familieleden waren ontroerd door zijn doel en gaven dan ook gul. Na een wat rommelige Urbanathlon kwam John voldaan over de finish. Hij heeft het hele parcours uitgelopen en alle obstakels overwonnen! Wat een strijd, maar deze is niet te vergelijken met die van Chantal en haar velen lotgenootjes.
John heeft met zijn sportieve uitdaging maar liefst € 1010,00 opgehaald voor de Stichting. 

Helaas heeft Chantal, zij had John geïnspireerd tot deze succesvolle actie, de strijd tegen de kanker niet gewonnen. Zij is op donderdagochtend 11 oktober 2012 overleden.
Wij willen de familie en vrienden van Chantal, ook namens John, heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Terug naar het overzicht