Leerlingen ROC Mondriaan schenken 5 pruiken

11 februari 2013

Extra pruik door spontane haardonatie!
Vandaag is bij ROC Mondriaan aan het Leeghwaterplein een cheque ter waarde van 7100 euro overhandigd aan Stichting Haarwensen. Het bedrag was de fantastische opbrengst van de traditionele verwenweek van de leerbedrijven Monbizz Hair en Wellness van ROC Mondriaan december jl. Patricia Burggraaf van Stichting Haarwensen nam de cheque dankbaar in ontvangst in aanwezigheid van alle studenten. De stichting is met dit bedrag in staat om maar liefst vijf kinderpruiken te laten maken. De studenten van de opleidingen kapper en schoonheidsspecialist verzorgden tijdens de verwenweek voor het goede doel aantrekkelijke schoonheidsbehandelingen en kappersbehandelingen aan heel veel passanten, buurtbewoners en medewerkers van de school. Extra bijzonder was dat klanten zelfs speciaal langs kwamen om hun lange haar te laten afknippen. Dit leverde één extra pruik op! Waardoor de Stichting dus in totaal zes pruiken kan laten maken. Een geweldig resultaat!

Stichting Haarwensen
Veel kinderen die als gevolg van een behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden, zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Daar zorgt Stichting Haarwensen voor.

MonBizz leerbedrijven op het Leeghwaterplein
De MonBizz leerwerkvloer op het Leeghwaterplein laat zien waar de studenten van ROC Mondriaan voor opgeleid worden. Kom gerust eens langs voor bijvoorbeeld een lekker kopje koffie bij Café Plaza, een schoonheidsbehandeling bij de Wellness, een heerlijke lunch bij MonCafé of Resto Kleurrijk, een knipbeurt bij MonBizz Hair of een leuke gadget bij de Gifts & Gadgets winkel! Vooral de prijzen maken het extra aantrekkelijk een bezoekje te brengen aan de Monbizz leerbedrijven.

Bron: www.rocmondriaan.nl

Terug naar het overzicht