Het verhaal van Clee Ezerman

30 juni 2009

Vijf jaar geleden kreeg de nu 12-jarige Clee Ezerman een kaal plekje, toen het plekje niet wegging en er zelfs meer bijkwamen werd bij Clee de diagnose Alopecia gesteld. Sinds enkele maanden is Clee helemaal kaal en om die reden heeft hij afgelopen donderdag een pruik gekregen van Stichting Haarwensen. Hart van Nederland was hierbij (zie 'in de media')

Omdat Clee zo dankbaar is dat hij deze pruik krijgt van Stichting Haarwensen wil hij graag anderen kinderen ook blij maken met zo'n pruik. Helaas zijn pruiken kostbaar maar dat bracht Clee op een idee. Hij had voor zijn verjaardag een fototoestel gekregen en is toen allerlei huizen en tuinen gaan fotograferen en gaat deze aanstaande vrijdag 3 juli verkopen. De expositie vindt plaats vanaf 17.30 uur in Deventer. Het geld wat hij hiermee ophaalt komt ten goede aan Stichting Haarwensen die hier weer mooie pruiken van maakt.

Clee is ook geinterviewd door de krant de Stenor, BNN en de telegraaf. De links zullen op onze website komen te staan onder 'in de media'.

Terug naar het overzicht