Persbericht ll My Sister´s Keeper en Stichting Haarwensen

02 maart 2010

Oproep voor vrouwen met een haarlengte van minimaal 25 centimeter

 

Op 10 maart a.s. brengt Warner Home Video de aangrijpende film ‘My Sister’s Keeper’ uit op Blu-ray, DVD en Video on Demand. Deze film gaat over een kind dat leukemie heeft en de invloed die deze ziekte heeft op het hele gezin. In de film zie je dat Kate door leukemie kaal wordt en hoeveel moeite ze hiermee heeft. Haar moeder (Cameron Diaz) scheert dan haar eigen haar ook af om haar zieke dochter te steunen. In Nederland zijn er erg veel kinderen die door een ziekte geen haar meer hebben. Daarom willen wij deze kinderen een steuntje in de rug geven door vrouwen op te roepen aan deze actie mee te doen en een stuk van hun haar te laten knippen.

 

Op zondag 14 maart a.s. vanaf 11:00 uur kunnen vrouwen met lang haar (minimaal 25 centimeter) voor stichting Haarwensen hun haar laten knippen in kapsalon ‘Hair Trends’ in het AMC te Amsterdam.

 

Je mag zelf aangeven wat voor kapsel je graag zou willen. Alles gebeurt in overleg. Wella is op deze dag ook aanwezig en na afloop van je knipbeurt ontvang je een goodie bag met Wella producten, plus de DVD van My Sister’s Keeper. Daarnaast maak je kans op een Beauty wellness weekend voor 2 personen of een Beautydag voor 2 personen.

 

Kijk voor meer informatie over stichting Haarwensen op: http://www.haarwensen.nl

 

 

INFORMATIE OVER DE DAG:

-            Voorwaarden voor deelname:

·         lengte haar minimaal 25 cm.

·         alle haarkleuren zijn goed.

·         de leeftijd van het haar maakt niet uit: haar blijft altijd goed!

·         natuurlijk is de knipbeurt gratis.

 

-            Tijd: Op zondag 14 maart vanaf 11.00 uur

-            Adres: Meibergdreef 9, 1105 AZ Amsterdam in het Academisch Medisch Centrum

 

Heb jij lang haar en wil jij je aanmelden voor deze dag? Graag ontvangen we dan vooraf je aanmelding (in verband met organisatie van de dag). Geef je je naam en telefoonnummer door aan:

Media Tornado

Anna Maria Kooistra

Tel: 035-6257800

Email: annamaria@mediatornado.nl

 

Terug naar het overzicht