Actieweek basisschool De Kleine Beer

Actieweek basisschool De Kleine Beer

29 maart 2013

Berlicum – De leerlingen van basisschool De Kleine Beer te Berlicum (Sint-Michielsgestel) hebben een week lang actie gevoerd voor Stichting Haarwensen. Leerlingen Pien en Cato Hendriks, initiatief nemers van deze actieweek, organiseerden de actieweek grotendeels zelf. Tijdens de opening van de actieweek op maandag 25 maart jl. hebben Pien, Fleur en Lieve door kapper Ilse hun lange lokken laten afknippen.

De rest van de week zijn er verscheidende acties gehouden waarbij de leerlingen geld hebben ingezameld ten behoeve van de Stichting. Op donderdag 28 maart, de laatste dag van de actieweek, is het eindbedrag geteld. Dat was een flinke klus maar zeker de moeite waard. Pien en Cato hadden aan het einde van de middag de eer om in de speelzaal aan alle leerlingen het eindbedrag bekent te maken. Dat is een geweldige afsluiting geworden want er is ruim € 2.500,- opgehaald.

Stichting Haarwensen is de leerlingen enorm dankbaar voor hun inzet en inspanningen. Een fantastische prestatie waar jullie trots op mogen zijn. Tevens willen wij alle sponsoren bedanken die de leerlingen met de actieweek voor Stichting Haarwensen gesteund hebben. Wij waarderen het zeer.


Terug naar het overzicht