Opbrengst Daltonloop 2013 naar Stichting Haarwensen

Opbrengst Daltonloop 2013 naar Stichting Haarwensen

05 april 2013

Voorburg – Net als voorgaande jaren organiseerde het Dalton Voorburg ook dit jaar weer de Daltonloop. Dit is een prestatieloop van 2,5 km en 5 km. Ook docenten en ouders kunnen aan de Daltonloop meedoen. Aan deze loop koppelt Dalton Voorbrug een sponsoractiviteit voor het goede doel. De sectie LO heeft dit jaar Stichting Haarwensen als sponsordoel gekozen.

Op 3 april jl. werd de prestatieloop gehouden. De leerlingen hebben zich tijdens de loop met veel enthousiasme ingezet om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen. Tijdens de prijsuitreiking op 4 april jl. werd het eindbedrag onder luid gejuich bekent gemaakt. Ruim Euro 7.800,- hebben de leerlingen van het Dalton Voorburg middels de Daltonloop opgehaald. Met dit fantastische bedrag kunnen wij 5 kinderen verblijden met een mooie pruik.

Namens de Stichting willen wij de sectie LO en de sponsoren van de leerlingen bedanken voor hun steun. In het bijzonder bedanken wij de inspanningen en inzet van de leerlingen. Wij zijn enorm trots op deze prestatie!


Terug naar het overzicht