AMI Kappers Borculo zet zich in voor Haarwensen

AMI Kappers Borculo zet zich in voor Haarwensen

06 mei 2013

Zondag 5 mei heeft er in Borculo een Bloemetjesmarkt plaatsgevonden. Het team van AMI Kappers Borculo wilden tijdens de Bloemetjesmarkt iets speciaals doen en organiseerde een knipmiddag voor Stichting Haarwensen.

“Deze dag wouden we graag voor een goed doel knippen en dit is Stichting Haarwensen geworden. We hadden een leuke advertentie laten zetten in de krant van de Bloemetjesmarkt. Deze dag zijn we om 12 uur open gegaan en stonden met ons hele team te popelen om te beginnen. Buiten hadden we een leuke stand staan en in de kapsalon werd er geknipt, alles hadden we mooi aangekleed met promotiemateriaal wat we van Stichting Haarwensen hadden ontvangen. Op de markt was het druk en het weer was erg mooi, een beetje te mooi. Hierdoor hadden de mensen niet veel zin om binnen te zitten, helaas. Maar we hebben een erg gezellige dag gehad, heel veel leuke reacties gekregen en toch nog 255,- euro opgehaald voor een super mooi doel.”

Namens de Stichting willen wij het team van AMI Kappers Borculo hartelijk danken voor hun inzet en steun aan Stichting Haarwensen.


Terug naar het overzicht