Verkiezing leukste kapsalon

21 mei 2013

Elke kapsalon is uniek. Maar wat maakt een kapper nou de leukste? Is dat de gezelligheid, de vrolijkheid van de medewerkers, het interieur, of de kwaliteit van de koffie en thee?

Stemmen voor Stichting Haarwensen
Er kan in iedere gemeente van Nederland tot en met 17 juli 2012 worden gestemd via www.kapsalonvanhetjaar.nl. Stemmen is kosteloos. Voor iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven voor nieuwsbrieven van partners keert de organisatie samen met haar partners € 0,05 uit aan Stichting Haarwensen. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden voor de kapsalons.

De mening van klanten van kapsalons telt bij deze verkiezing Deze verkiezing draait om het oordeel van de klanten van kapsalons. Bij het stemmen kan men cijfers geven voor sfeer/gezelligheid, klantvriendelijkheid, kwaliteit van de koffie/thee en de inrichting/interieur.

Gemeentewinnaars en Provinciewinnaars
De winnende kapsalons per gemeente gaan door naar de verkiezing van de betreffende provincie. De provinciewinnaars worden uitgenodigd voor de Award Uitreiking op 21 oktober tijdens de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Venray. Daar wordt ook De Leukste Kapsalon van Nederland bekend gemaakt en gehuldigd.

Organisatie
De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met onder meer Stichting Haarwensen, De Vakbeurs Uiterlijke Verzorging, Ondernemers United, Buurtlink en Leuk Voor Jou. De organisatie is in handen van Vote Company.

Terug naar het overzicht