Scouting Niftarlake zet zich in voor Haarwensen

Scouting Niftarlake zet zich in voor Haarwensen

01 juni 2013

Breukelen – Op zaterdagmiddag 1 juni stond Scouting Niftarlake geheel in het teken van Haarwensen. Vier stoere meiden hebben hun lange lokken laten afknippen voor Stichting Haarwensen. Familie, vrienden en burgemeester Miriam van ’t Veld waren getuige van deze bijzondere knipbeurt op locatie. Kapster Andra van AnyHair en haar team zijn deze middag speciaal naar het clubhuis aan de Stationsweg gekomen om de meiden te voorzien van een nieuw kapsel. Burgemeester Miriam van ’t Veld had de eer om de eerste vlecht af te knippen.

Naast het doneren van vier prachtige vlechten hebben de leden van Scouting Niftarlake ook een loterij georganiseerd om zo geld in te zamelen voor de Stichting. Van plaatselijke ondernemers heeft de scouting leuke producten ontvangen waardoor er een uniek prijzenpakket is ontstaan. Voor € 1,- per stuk konden de aanwezige loten kopen. Ook de afgeknipte vlechten zijn symbolisch verkocht. Tevens heeft er een collecte bus gestaan waar aanwezige een vrijblijvende bijdrage konden leveren. De scouting heeft hiermee in totaal maar liefs € 300,- opgehaald.

Namens de Stichting willen wij het team van kapsalon AnyHair, de leden en de begeleiders van Scouting Niftarlake bedanken voor hun inzet. In het bijzonder bedanken wij Emma, Iris, Irene en Milou voor het opzetten van deze actie. Wat een kanjers! Het is een zeer geslaagde middag geworden.


Terug naar het overzicht