Haarwerkstudio de Boer officieel geopend

28 september 2010

Haarwerkstudio de Boer is officieel geopend

 

Heiloo, 27 september 2010 – Na vele jaren wachten was het eindelijk zover, Haarwerkstudio de Boer kon worden geopend. Compleet met een hapje, drankje en zelfs een rode loper werd dit gevierd. Het was een bijzondere opening met veel geld- en haardonaties voor Stichting Haarwensen.

 

Eigenaresse Mariska Hoetmer: “Het aanmeten van een pruik is vaak een emotionele gebeurtenis voor kinderen en volwassenen. Daarbij is het belangrijk dat de mensen zich op hun gemak voelen. In onze speciale haarwerksalon is daar veel zorg aan besteed. De afgeschermde ruimte zorgt voor veel privacy zodat de mensen in alle rust een pruik uit kunnen zoeken. ”

 

De medewerkers van de Haarwerkstudio wilde meer doen dan het pand openen. Daarom hebben zij de gehele dag voor Stichting Haarwensen geknipt. Iedereen die 25 centimeter of meer wilde doneren werd gratis geknipt .Uiteindelijk hebben zij maar liefst 27 staarten aan stichting Haarwensen kunnen overhandigen. Naast de haardonaties vroegen zij ook gelddonaties om een nog grotere bijdrage te kunnen leveren. De bezoekers van de opening hebben een goed hart. Er is namelijk €788 gedoneerd.

 

Met deze staarten en het geld worden pruiken gemaakt voor kinderen die door een chemokuur of alopecia (kaalhoofdigheid) hun eigen haar verliezen. Pruiken of haarwerken zijn erg duur en worden vaak maar voor een klein gedeelte vergoed. Stichting Haarwensen leveren gratis haarwerken van hoge kwaliteit aan deze kinderen.

Terug naar het overzicht