Vlechtweek bij Hair Company Toolenburg is succesvol afgerond

Vlechtweek bij Hair Company Toolenburg is succesvol afgerond

17 juni 2013

HOOFDDORP – Afgelopen zaterdag is bij Hair Company Toolenburg de zeer succesvol verlopen Vlechtweek afgesloten, die vrijwel geheel in het teken stond van steun aan de stichting Haarwensen.

Tijdens de vlechtweek kon iedereen voor de winkel tijdens een aantal vlechtdemonstraties, het haar laten vlechten voor € 1,-. De opbrengst daarvan kwam geheel ten goede aan de Stichting Haarwensen. Ook was het mogelijk om een eigen haarvlecht bij Hair Company in te leveren. Met deze vlechten kan via de Stichting Haarwensen een pruik van echt haar worden gemaakt, waarmee kinderen tot 18 jaar met alopecia (kaalhoofdigheid) worden geholpen.

Aan het eind van de Vlechtweek werd door initiatiefneemster Monique Vervaart van Hair Company Toolenburg de opbrengst van de vlechtweek (€ 300,--) overhandigd aan Assia Krim van de Stichting Haarwensen. Minstens net zo blij was de stichting met een vijftal echte vlechten, waarmee meer dan voldoende haar werd ingezameld, om een volledige pruik te kunnen maken.

De stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden en in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Deze kinderen hebben er alles voor over om weer met een volle haardos door het leven te kunnen (www.haarwensen.nl).


Terug naar het overzicht