Opbrengst 'Dagje paard voor het goede doel' voor Haarwensen

Opbrengst 'Dagje paard voor het goede doel' voor Haarwensen

25 mei 2013

Maro Evenementendag organiseerde voor de tweede keer het evenement 'Dagje paard voor het goede doel'. Onder het toeziend oog van de organisatie, Martine Ames-Bakker en Roos Holdorp-Brock, is ook de tweede editie een groot succes geworden.

Op zaterdag 25 mei was iedereen welkom op stal ’s Gravenweg in Vogelenzang om te genieten van leuke demonstraties; Aniek Pieterse met een Parelli demonstratie, Santoucha van der Meij met een kur op muziek en Kim Sleutel van Equi-unity.nl met 'spelen leren met je paard'. Zangeres Byentl gaf een optreden en de gehele middag is aan elkaar gepraat door spreekstalmeester Eric Hart. Tevens vond er een grote loterij plaats met mooie prijzen en stonden er kramen met allerlei artikelen. Bezoekers met eigen paard konden zich inschrijven voor een mooie duinrit door de Amsterdamse Waterleidingduinen of voor een sensationeel spelletje verkleed ringsteken.

“ Wij hebben in 2012 voor het eerst een mooi evenement voor een goed doel mogen en kunnen organiseren met ruitertochten, wandelroute, kramen en een super leuke loterij. Deze ervaring vonden wij zo mooi, warm en gezellig dat we het niet los konden laten en we hebben besloten om ons uiterste best te doen om jaarlijks zo’n dag te organiseren. Na veel nadenken hebben wij er bewust voor gekozen om elk jaar een ander goed doel uit te kiezen omdat we ons zeer duidelijk realiseren dat er vele goede doelen zijn die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Iedereen die zijn steentje bijdraagt aan deze dag doet dat geheel belangeloos en de mensen die aanwezig zijn met een kraam of een horeca gelegenheid staan een deel van de winst af voor het goede doel van dat jaar. Voor de 2e editie van 'Dagje paard voor het goede doel' zijn er twee goede doelen uitgekozen. Pink Ribbon dat aandacht vraagt voor borstkanker en Stichting Haarwensen, dat het mogelijk maakt voor kinderen die door welke ziekte dan ook een mooie pruik kunnen hebben.”

De totale opbrengst van € 4.745,- waarvan Pink Ribbon en Haarwensen allebei € 2372,50 in ontvangst mochten nemen is een bedrag waar de organisatie trots op mag zijn.


Terug naar het overzicht