Brenda en Bianca zetten Carbage Run in teken van Haarwensen

Brenda en Bianca zetten Carbage Run in teken van Haarwensen

15 juli 2013

Ruim 500 barrels gingen maandagochtend 8 juli van start vanaf sportpark De Boshoek in Hardenberg voor een autotocht naar Barcelona. De vijfde editie van de Carbage Run zomer was ook dit jaar weer populair.

Brenda Altena en Bianca Frons van Kapsalon Belle Hair hebben mee gereden met deze bijzondere en uitdagende run en probeerde zoveel mogelijk geld op te halen voor Haarwensen. “De Carbage Run is een spannend avontuur van Hardenberg met als einddoel Barcelona. Met een gepimpte auto die niet meer kost dan € 500,- en niet jonger is dan bouwjaar 1998 gingen wij maandag vol goede moed van start. Vijf dagen lang rijden, van Hardenberg via Duitsland, Italie, Frankrijk, Andora naar Barcelona.

Elke dag kregen alle deelnemers van de organisatie een opdracht mee. Door het uitvoeren van de opdracht kon je extra punten verdienen. Ook moest je elke dag voor een bepaalde tijd bij de finish zijn. Dat was af en toe een race tegen de klok. Onderweg hebben wij genoten van de diverse omgevingen en landschappen. Wat zijn wij op bijzondere plaatsen geweest! Deze ervaring hadden wij nooit willen missen. Vijf dagen na de start in Hardenberg bereikte wij om 19:00 uur de finish in Barcelona. Kippevel op het hele lichaam en tranen van ontroering omdat we toch maar mooi als twee nono’s op het gebied van auto’s de tocht hebben volbracht. Lange dagen maar wat GEWELDIG om mee te mogen maken.

Omdat de tocht vooral leuk moest blijven hebben wij gekeken of er sponsoren waren in welke vorm of grootte dan ook, die ons dit avontuur gunde en mogelijk wilde maken. De auto is opgepimt met foto’s en logo’s van de sponsoren. Omdat wij er zelf niet ‘rijk’ van hoeven te worden hebben wij besloten, na aftrek van alle kosten, het overige geld te overhandigen aan Stichting Haarwensen. Momenteel zijn wij nog bezig met de laatste afhandelingen van de Carbage Run. Binnenkort hopen wij te weten welk bedrag wij aan Haarwensen kunnen overhandigen.”


Terug naar het overzicht