Recordopbrengst sponsoravond Haarwensen

Recordopbrengst sponsoravond Haarwensen

24 september 2013

Bron: Hoofddorpse Courant

HOOFDDORP - Wat begon als een grapje rondom, de jaarwisseling, groeide uit tot een ware grote actie. Afgelopen zaterdagavond 21 september werd tijdens een feestelijke sponsoravond een cheque van maar liefst € 8.000 door vrienden van de Stichting Haarwensen overhandigd aan Assia Krim, vertegenwoordigster van de betreffende Stichting. Het bedrag werd tijdens de Apeldoornse Vierdaagse met hulp van welwillende sponsors bij elkaar gelopen. Later op de avond is het bedrag verhoogd tot € 12.500 vanwege de opbrengst uit de die avond gehouden loterij en veiling. Ook de horecaopbrengst van de sponsoravond werd ter beschikking aan de Stichting Haarwensen.

Aan de feestavond in Partyzaal de Wissel in Hoofddorp werd belangeloos meegewerkt door vele vrijwilligers die ondersteunden in de presentatie, muziek, bediening en fotografie van het evenement. Talloze bedrijven en particulieren stelden waardevolle prijzen ter beschikking die afgelopen zaterdagavond werden verloot of geveild. Partyzaal de Wissel schonk de volledige horecaopbrengst van die avond aan het goede doel. Ook de optredende artiesten Quincy, Ramon Beense en Dario deden belangeloos mee om het evenement tot een groot succes te maken.

Ontstaan initiatief

Het initiatief voor de ondersteuning van de Stichting Haarwensen werd rondom de jaarwisseling geboren. Wendy Grosscurt, Marscha Kant en Gaby Merfol uit Hoofddorp, besloten om de vierdaagse van Apeldoorn te lopen en zich hierbij te laten sponsoren door een aantal bedrijven. De opbrengst die hiermee bij elkaar werd gelopen, was bestemd voor de Stichting Haarwensen. Op de feestelijke sponsoravond van afgelopen zaterdag werd het bedrag aan een blije Assia Krim van de Stichting Haarwensen overhandigd.

Namens Haarwensen willen wij iedereen bedanken voor hun bijdrage aan de recordopbrengst. In het bijzonder bedankt de Stichting de initiatiefnemers Wendy Grosscurt, Marscha Kant en Gaby Merfol, voor hun sportieve prestatie en buitengewone toewijding aan Haarwensen.


Terug naar het overzicht