Succesvol Top Plus Fun tennistoernooi in Apeldoorn voor Haarwensen

Succesvol Top Plus Fun tennistoernooi in Apeldoorn voor Haarwensen

30 september 2013

In het weekend van 27 september stond bij tennisvereniging ALTV Quick uit Apeldoorn volledig in het teken van het Top Plus Fun tennistoernooi. Er waren veel mensen aanwezig, waaronder een aantal heren die zelf ook een haarwens hadden. Helaas was het bij hen de leeftijd die zorgde voor haaruitval. Deze mannen wisten maar al te goed dat kaal worden niet altijd leuk is. Dit was een van de redenen dat er vele tennisliefhebbers bijeen waren gekomen op dit tennistoernooi.

Het gehele weekend werden er verschillende sets georganiseerd. Voorop stond dat de recreatieve tennissers vooral met veel plezier de baan konden trotseren. Daarnaast werden er vele extra activiteiten voor de aanwezigen georganiseerd. Zo konden alle deelnemers op de zaterdag genieten van een goed verzorgde barbecue. Ook waren er veilingen en loterijen waar mooie prijzen mee gewonnen konden worden.

Dit alles met het doel om zoveel mogelijk geld voor het goede doel, Haarwensen op te halen.

Verder stond Cosmo Apeldoorn het hele weekend klaar om de gasten de knippen. Tegen een gereduceerd tarief kon u ter plekke een nieuwe coupe laten aanmeten. Maar Cosmo Apeldoorn knipte ook gratis. Speciaal voor de mensen die hun haar wilde doneren voor een pruik, werden er geen kosten gerekend.

Het was een zeer succesvol 10e editie van het Top Plus Fun tennistoernooi. Aan het eind van het weekend nam vrijwilliger Dirk Groeneveld trots de cheque in ontvangst.
Dankzij de inzet van vele vrijwilligers, sponsoren en de enthousiaste deelnemers kon de organisatie maar liefst € 10.500 overhandigen aan Dirk Groeneveld.


Terug naar het overzicht