Stem op uw favoriete kapsalon en steun hiermee Haarwensen

02 oktober 2013

De kapsalons die na een gemeentetitel ook nog Provincie Winnaar zijn geworden zijn bekend. De volgende kapsalons hebben een Provincie Award gewonnen:

-Provincie Noord-Brabant: Herenkapsalon De Barbier Veldhoven in Veldhoven
-Provincie Noord-Holland: Basic and Extreme in Amsterdam
-Provincie Utrecht: Studio Image in Hoogland
-Provincie Zeeland: Kapsalon Birgit Breskens in Breskens
-Provincie Zuid-Holland: Kapsalon Araz in Schiedam
Nu wordt er tot en met 13 oktober in de finaleronde bepaald welke Provincie Winnaar ook de landelijke winnaar wordt; De Leukste Kapsalon van Nederland. Er kan tot en met 13 oktober aanstaande gestemd worden via www.kapsalonvanhetjaar.nl.

De verkiezing leeft enorm
“Na dat we in de gemeenteronde al merkten dat de verkiezing ontzettende leefde in de kappersbranche hebben ook in de Provincie Ronde veel kapsalons zich weer van hun beste kant laten zien. De enthousiaste deelname van de kapsalons is ook breed uitgemeten in de media. Free publicity voor de deelnemende kapsalons is 1 van de vele voordelen voor kapsalons die deelnemen aan de verkiezing”. Aldus Wilfred Romijn van de organisatie van de verkiezing.

Provincie Winnaars gehuldigd bij Award Uitreiking tijdens Vakbeurs Uiterlijke Verzorging
Alle kapsalons die Provincie Winnaar zijn geworden ontvangen op 21 oktober bij de feestelijke Award Uitreiking hun Provincie Award. De Award Uitreiking vindt plaatst tijdens De Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Venray. Daar wordt ook De Leukste Kapsalon van Nederland bekend gemaakt. Daarnaast wordt er ook een cheque overhandigd aan Stichting Haarwensen, het goede doel dat aan de verkiezing verbonden is. Iedereen uit de kappersbranche is welkom bij de Award Uitreiking.

Stemmen voor Stichting Haarwensen
Stemmen en deelname van kapsalons is kosteloos. Voor iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven voor nieuwsbrieven van partners keert de organisatie samen met haar partners € 0,05 uit aan Stichting Haarwensen. Stichting Haarwensen zet zich in voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.

Organisatie
De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met onder meer Stichting Haarwensen, De Vakbeurs Uiterlijke Verzorging, OndernemersUnited, Buurtlink en Leuk Voor Jou. De organisatie is in handen van Vote Company.

Terug naar het overzicht