WAARSCHUWING: Oplichter op zoek naar haar

05 november 2013

Wellicht heeft u in de media al vernomen dat er momenteel een haardief actief is. Vooralsnog komen de berichten enkel uit Noord-Brabant. De persoon in kwestie geeft zich uit als vrijwilliger dan wel medewerker van Haarwensen en noemt zichzelf ‘Wesley’. Wesley benadert vooral meisjes en kapsalons en vraagt op intimiderende wijze om lang haar af te staan voor het goede doel Haarwensen.

Via deze weg willen wij ons distantiëren van Wesley. Wesley is niet in dienst noch vrijwilliger van Haarwensen. Wij willen de reeds benaderde mensen verzoeken geen haar af te geven aan Wesley. Wanneer u het haar afknipt voor Haarwensen kunt u het haar rechtstreeks naar ons toesturen.

Wij betreuren dat iemand op deze manier misbruik maakt van de vrijgevigheid van onze haardonoren. Wij willen nogmaals benadrukken dat Wesley geen vrijwilliger is van Haarwensen. Mocht hij contact met u opnemen dan verzoeken wij u hier geen gehoor aan te geven en dit zo snel mogelijk aan ons te rapporteren.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar patricia@haarwensen.nl of te bellen met 06-20199046 (Patricia Burggraaf).

Terug naar het overzicht