Stichting Mont Ventoux steunt Haarwensen opnieuw met een prachtige donatie van maar liefst € 15.000

Stichting Mont Ventoux steunt Haarwensen opnieuw met een prachtige donatie van maar liefst € 15.000

06 november 2013

De actie van Stichting Mont Ventoux heeft 600.900 euro opgebracht. De ruim vijfhonderd fietsers, wandelaars, hardlopers en handbikers aan de beklimming en vele sponsors zorgden voor dit fraaie resultaat. Het bedrag werd vrijdagavond 1 november tijdens de afterparty in schouwburg De Meenthe in Steenwijk bekend gemaakt.

Stichting Mont Ventoux is opgericht in 2007. De verbondenheid in het leven met en strijden tegen kanker is de belangrijkste waarde van deze stichting. Deelnemers, vrijwilligers, sponsoren en andere betrokkenen leveren elk jaar een topprestatie. Deelnemers laten zich voor hun beklimming van de berg in Zuid-Frankrijk sponsoren om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen. Van het eindresultaat gaat 60 procent naar KWF Kankerbestrijding, dit jaar naar kinderoncologisch onderzoek en onderzoek naar hersentumoren, die vooral bij kinderen voorkomen. De overige 40 procent werd verdeeld over een aantal lokale doelen, gerelateerd aan kanker. Haarwensen was één van deze doelen. Voorafgaand aan de afterparty overhandigde de organisatie een cheque van maar liefst € 15.000,- aan de afgevaardigde van Haarwensen. Een prachtig resultaat waar alle deelnemers, sponsoren, vrijwilliger en de organisatie ontzettend trots op mag zijn. Wat een toppers zijn het!

Wilt u volgend jaar ook een sportieve prestatie leveren en hiermee verschillende goede doelen steunen? Vanaf 1 januari kunt u zich inschrijven voor de editie van 2014. Houd de website in de gaten voor meer informatie.


Terug naar het overzicht