RSG Slingerbos zamelt geld in voor Haarwensen

15 oktober 2010

De middelbare school; RSG Slingerbos/Levant uit Harderwijk gaat tijdens de schoolfeesten geld inzamelen voor Stichting Haarwensen en Kika. Deze aktie staat los van de Queensday welke op 23 april in de binnenstad van Harderwijk wordt georganiseerd

 

Gedurende het hele jaar worden er zo’n 6 schoolfeesten georganiseerd voor alle 1500 leerlingen van de school. Tijdens deze feesten zal er naast de gezelligheid aandacht worden besteed aan deze goede doelen. Gedurende het feest zal er met collectebussen worden gecollecteerd voor KiKa en Stichting Haarwensen. De schoolleiding zal zich hier belangeloos voor inzetten. Zo hopen zij dat de leerlingen beseffen dat een feestje niet voor iedereen zo gemakkelijk is.

 

Naast de collecte zal er door middel van een stand informatie worden gegeven over de goede doelen. Het eerste feest (eind oktober) zal een heus Halloween feest worden. We hopen dat het een druk bezocht feest wordt met veel aandacht voor beide stichtingen die zich inzetten voor kinderen met kanker.

Terug naar het overzicht