41 staarten en €1000 voor Haarwensen

22 oktober 2010

Dinsdag 19 oktober was een drukke ochtend in Grotenhuis Haarmode in Dieren. De 9-jarige Joost Leiddekker zat al in de stoel klaar om geknipt te worden. Alleen was dit geen normale knipbeurt. Het ging namelijk minimaal 25 centimeter van zijn haar af. Dit haar wordt vervolgens naar Stichting Haarwensen opgestuurd. Zij zullen dit haar gebruiken om pruiken te maken voor kinderen die hun eigen haar zijn verloren.

 

Naast Joost zijn er nog zo’n 20 mensen speciaal naar de salon gekomen om hun lange lokken af te staan. Iedereen met een andere reden, maar allemaal voor het goede doel. Iedereen begrijpt dat het heel erg is om kaal te zijn en daarom helpen zij op hun manier graag een ‘haartje’ mee. Leander, eigenaar van Grotenhuis Haarmode, heeft samen met zijn team de gehele ochtend voor Haarwensen geknipt. Iedereen die zijn/haar staart liet afknippen voor de stichting werd gratis geknipt. In plaats van een klant die aan het einde van de knipbeurt afrekent, trok de salon haar portemonnee open. Voor iedere klant doneerde zij €30 aan de stichting. Daarnaast verdubbelde de broer van Leander, die een eigen makelaarskantoor heeft, dit bedrag ook nog eens.

 

Met aan het einde van de ochtend 41 staarten en €1000 voor Stichting Haarwensen, kunnen we spreken over een zeer geslaagde ochtend.

Terug naar het overzicht