Voor Haarwensen naar de kroeg in Oudeschild (Texel)

Voor Haarwensen naar de kroeg in Oudeschild (Texel)

10 februari 2014

Drie jaar geleden kwam Bianca Polderman uit Texel voor het eerst met Haarwensen in aanraking. Begin 2010 heeft haar dochter Tessa namelijk haar prachtige blonde haren aan de Stichting gedoneerd. Geïnspireerd door de dappere daad van haar dochter heeft Bianca sindsdien ook haar staart laten groeien. Zaterdag 8 februari was het zover, Bianca doneerde haar staart aan Haarwensen. In samenwerking met Eetcafé de Kombuis in Oudeschild (Texel) organiseerde zij de actie ‘Voor goed doel naar de kroeg’.

Alle inwoners van Texel waren opgeroepen om naar de feestavond in het Eetcafé te komen. Na betaling van € 10,- entree konden de bezoekers genieten van de gastvrijheid van het eetcafé en goede muziek. De gasten kregen hiervoor een consumptiebon en speelden gratis mee met de loterij. Voor de loterij hebben vele lokale ondernemers prijzen ter beschikking gesteld, met als knallende afsluiter een hotelovernachting. Hoogtepunt van de avond was de haardonatie. Niet alleen Bianca maar ook dochter Tessa, Charlotte Eelman en Suus Berger knipte hun staart onder luid applaus van de bezoekers af.

De actie ‘Voor goed doel naar de kroeg’ is een groot succes gebleken. Er is maar liefst € 1.500,- opgehaald. Een mooi bedrag waarvan Haarwensen de productie, het aanmeten en het onderhoud van een haarwerk voor één kind mee kan verzorgen.


Terug naar het overzicht