Nouveau Coiffures kijkt terug op geslaagde dag

18 februari 2014

Zondag 16 februari was een bijzondere dag voor vele lang harige. Nouveau Coiffures uit Enkhuizen had speciaal haar deuren geopend om al deze prachtige lange kapsels kort te knippen.

Één voor één gingen de iets wat zenuwachtige klanten voor de spiegel zitten. Nog even voelen aan hun lange haar en dan de schaar erin. Het werd voor de kappers heel normaal! Er zijn zo’n 40 vlechten ingezameld. Toch blijft elke haardonatie erg bijzonder. De moedige klanten werden dan ook flink in het zonnetje gezet. Zo werden zij professioneel gefotografeerd door Renso Profijt. Copy Digitaal verwerkte al deze foto’s tot een poster en gaf deze aan de bijzondere klanten mee.

Na afloop van de knipbeurt konden de mensen bij ’t Spelthuys en ’t Broodhuys terecht om even bij te komen van deze bijzondere knipbeurt. En als kers op de taart ontving iedereen een goodybag van Schwarzkopf.

Vrijwilliger Ilona nam naast de 40 vlechten ook nog een cheque van € 430,- in ontvangst. Dit was door de kapsalon en collega ondernemers uit de straat opgehaald. Naast de bovengenoemde wil Haarwensen ook Groot in Haarmode, Crea Natascha en natuurlijk Nouveau Coiffures zelf hartelijk bedanken voor de organisatie van deze geslaagde zondag.

Terug naar het overzicht