Win prijzen bij Mooi bij Karin

18 november 2010

Mooi bij Karin verzamelt haar- en geld donaties

 

Doneer je haar en win mooie prijzen

 

Mijdrecht, 18 november 2010 – Mooi bij Karin zamelt de hele maand december haar en geld in voor Stichting Haarwensen. Dit geld en haar gebruikt de stichting om pruiken te maken voor kinderen die hun eigen haar zijn verloren.

 

Stichting “HAARWENSEN” is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.

Vaak gaat het om kinderen met kanker die hun haar zijn kwijtgeraakt door bijvoorbeeld bestraling of medicijnen. Pruiken of haarwerken zijn erg duur en worden vaak maar voor een klein gedeelte vergoed. Daarom is Stichting Haarwensen opgericht. Zij leveren gratis haarwerken van hoge kwaliteit aan deze kinderen.

 

Arbeidsintensief en kostbaar

Jaarlijks hebben 400 - 500 kinderen een pruik nodig. Yvonne De Boer, oprichtster van Stichting Haarwensen: “De pruiken zijn kostbaar, zo rond de 2000 euro. We laten ze speciaal in Azië maken, waar vrouwen een week werken aan één exemplaar. Dit is arbeidsintensief en duur, maar hierdoor kunnen we de allerbeste kwaliteit pruik bieden, één die niet van echt te onderscheiden is. Bij een goedkopere kwaliteit is dit helaas niet haalbaar. Gelukkig kunnen we door de vele haardonaties de prijs al behoorlijk verminderen. Komt de pruik terug in Nederland, dan wordt deze op het hoofd van het kind door ons in model gebracht. 

 

Mooi bij Karin wil graag een bijdrage leveren aan de werkzaamheden van de stichting. Zij hopen dat ook op veel haardonoren. Heeft u nog een oude staart liggen, of wilt u uw huidige lange haren afknippen, kom dan langs bij Mooi bij Karin. Zij zullen uw haren naar Haarwensen opsturen, zodat zij er pruiken voor kinderen van kunnen maken. Als dank voor uw hulp maakt u de hele maand december kans op deze mooie prijzen. Zoals;

1e prijs: IPL behandeling (definitief ontharen van benen, bikinilijn en oksels) t.w.v. €299,-

2e prijs: Jaarabonnement knippen (inclusief gezichtsbehandeling) t.w.v. €218.20

3e prijs: Gezichtsbehandeling á 90 minuten t.w.v. €63,10

4e prijs: Haarverzorgingpakket t.w.v. €49,-

5e prijs: Hot stone behandeling t.w.v. €27,50

 

Naast haar heeft Haarwensen natuurlijk ook geld nodig om de pruiken betalen. Daarom staan er bij alle 3 de vestigingen spaarpotten klaar om gelddonaties te verzamelen.

 

Mooi bij Karin is gevestigd in Heeten, Hellendoorn en Raalte. Meer informatie over de kapsalon kunt u vinden op www.mooibijkarin.nl. Voor meer details over stichting Haarwensen kunt u terecht op www.haarwensen.nl

Terug naar het overzicht