Creatief bezig zijn voor Haarwensen loont

Creatief bezig zijn voor Haarwensen loont

31 maart 2014

Nancy en Willy hebben een aantal jaar geleden al hun haar gedoneerd, maar zijn Haarwensen nog niet vergeten. Naast haar doneren wilden zij ook graag geld voor Haarwensen ophalen. Op deze manier leveren zij ook een financiële bijdrage aan het maken van de pruiken.

Wekenlang hebben zij potjes en rieten mandjes verzameld. Deze hebben zij in de bloemenzaak laten vullen tot mooie stukjes. 26 maart hebben Willy en Nancy deze vrolijke plantjes verkocht aan de bezoekers van de lentefair in Ottoland.
Verder was er ook een verloting, verschillende bedrijven hadden producten ter beschikking gesteld. Zo zijn er 2 Multivlaaien, een boodschappentas vol producten van de Lidl, een cupcakemaker, een mand boodschappen van de C1000 en 4 toegangskaarten voor het AFAS Spraakjesconcert verloot.

Naast Willy en Nancy zijn ook veel ouderen uit het dorp creatief bezig geweest. Zij hebben 3D kaarten gemaakt, welke ook verkocht konden worden. De bezoekers van de lentefair konden de smaak van de dames waarderen. Er is namelijk voor ongeveer € 175,- aan spullen verkocht.

Wij willen Nancy, Willy en de kaartenmakers hartelijk bedanken voor hun bijdrage.

 


Terug naar het overzicht