AMI Kappers schenkt Haarwensen een Volkswagen Up

AMI Kappers schenkt Haarwensen een Volkswagen Up

16 april 2014

Haarwensen, dat kinderen tot en met 18 jaar die door een medische behandeling of (haar)ziekte kaal zijn geworden van een gratis pruik voorziet, gaat voortaan duurzaam op weg. AMI Kappers heeft aan de goede doelenstichting een superzuinige Volkswagen Up! gedoneerd. De auto wordt gebruikt voor vervoer naar presentaties bij ziekenhuizen en scholen en om cliënten te bezoeken.

Haarwensen, dat eerder dit jaar de 500ste gratis pruik verstrekte, is de afgelopen zes jaar snel gegroeid. Steeds vaker komt het voor dat medewerkers en vrijwilligers worden uitgenodigd om presentaties te geven, cheques in ontvangst te nemen of activiteiten te bezoeken. Bovendien kunnen medewerkers van Haarwensen met de auto makkelijker zelf de patiënten bezoeken die niet in staat zijn om naar de kapsalon in het AMC te komen.
De medewerkers van Haarwensen zijn dan ook dolblij met de donatie van AMI Kappers.
Met de Volkswagen Up! rijden de medewerkers zo’n 24 kilometer op 1 liter brandstof en de auto heeft de laagste CO2-uitstoot van alle niet-elektrische auto’s.

“Wij zijn al jaren sponsor van Haarwensen en ondersteunen hun geweldige initiatief al sinds de oprichting. We doneerden eerder al een auto en nu was het tijd voor een nieuwe en daarbij hebben we uiteraard gekozen voor een duurzaam model,” aldus Sylvia ter Avest, ambassadrice en hoofdredactrice van IVY Magazine, het glossy magazine van AMI Kappers. In alle 75 vestigingen van AMI Kappers in Nederland kan men terecht om haar te doneren aan Haarwensen. In vrijwel alle vestigingen wordt haar dat langer is dan 25 centimeter geheel gratis geknipt.


Terug naar het overzicht