Rombout Kappers overhandigt €12.000 aan Haarwensen

14 december 2010

Nieuwerkerk aan den IJssel, dinsdag 7 december

Afgevraardigde Patricia Burggraaf ontvangt maar liefst 2 cheque's van Rombout Kappers met een totale waarde van meer dan 12.000 euro.

Rombout Kappers zet zich elk jaar in voor een goed doel. En het afgelopen jaar hebben zij zich vol enthousiastme ingezet voor Stichting Haarwensen. Zo hadden zij in mei en in oktober een knipdag voor de stichting. Gedurde deze dag werde zoveel mogelijk mensen geknipt, om vervolgens van elke knipbeurt €1 te doneren aan stichting Haarwensen. Dit bedrag is uiteindelijk door Rombout zelf verdubbeld. Naast het verdubbelen van het bedrag hebben zij ook de pop Saartje verkocht. Deze pop was voor slechts €7.95 is alle 23 salons van Rombout Kappers te koop. De opbrengst hiervan kwam ook bij stichting Haarwensen terecht. Hiermee is maar liefst €6137,40 opgehaald. Tijdens de 2 knipdagen hebben €5895,00 bij elkaar geknipt.

Een hele mooie actie, waar Stichting Haarwensen trots op is. Dankzij alle medewerkers van Rombout Kappers kunnen zij meerdere kinderen heel blij maken.

 

Terug naar het overzicht